Йонайко” ООД е сред водещите фирми в търговията е препарати за растителна защита, торове и семена. През единадесетте години, откакто присъства на пазара с агропродукти се е наложила като предпочитан партньор сред фермери и фирми, както за региона, така и за цялата страна. Работи с всички вносители на РЗ препарати и е официален дистрибутор на BASF, СУММИТ АГРО, BAYER и други световно известни производители.

Дружеството притежава всички необходими технически средства и възможности за да участва в търгове,, конкурси, обществени поръчки с предмет: доставка на хербициди, фунгициди, инсектициди, торове.

Екипът на фирмата се състои от професионалисти с богат опит в сферата на търговията с продукти за растителна защита, които са готови винаги да откликнат на нуждите на клиента.

Йонайко” ООД, гр. Стара Загора е лицензирано и в извършването на услуги по фумигация, дезинсекция, дератизация на земеделска продукция, складове, силози и др. Извършваните услуги са с високо качество и се осъществяват от професионални фумигатори (дезинфектатори).

ИНСТИТУТЪТ ПО ОВОЩАРСТВО в гр. Пловдив е в търговски правоотношения с дружеството от две години, като изпълнител на обществена поръчка за доставка на хербициди, фунгициди и инсектициди. Дружеството стриктно спазва поетите задължения, като доставя в срок всички заявени от нас продукти, притежаващи необходимите качества за продуктивност на земеделските култури.

Добрите търговски взаимоотношения на дружеството, както и високото ниво на обслужване са наложили „Йонайко” ООД като желан бизнес партньор, имащ голям потенциал за развитие и привличане на нови клиенти.

ИНСТИТУТЪТ ПО ОВОЩАРСТВО, гр. Пловдив

С посещаването на този сайт приемате използването на "бисквитки", за да ви предложим най-добрите възможни услуги.